xilo
Χωρίς τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων - 17χρονος έσπασε το σαγόνι 13χρονου στην Κυψέλη

Λίγες ώρες αφότου συνελήφθησαν πέντε άτομα για επίθεση σε βάρος 16χρονης και του αδερφού της στον Άγιο Δημήτριο, ένα ακόμα περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κυψέλη, όπου 17χρονος έσπασε το σαγόνι 13χρονου στη μέση του δρόμου.

Το αγόρι, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου στην Άνω Κυψέλη από έναν 17χρονο, ο οποίος χωρίς λόγο, με διπλή γροθιά, του προκάλεσε δύο σπασίματα στη κάτω γνάθο

«Είχαν βγει για να δείρουν κάποιον και βρήκαν εμένα. Ήταν πολύ ψηλότερος από εμένα, με πλησίασε και με θυμωμένο βλέμμα με χτύπησε», ανέφερε το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού.

Μετά από αναζητήσεις ο 17χρονος «νταής» συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κυψέλης, ενώ μήνυση εναντίον του υπέβαλε ο πατέρας του 13χρονου

Τι συνέβη στον Άγιο Δημήτριο

Υπενθυμίζεται ότι στον Άγιο Δημήτριο, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το περασμένο Σάββατο, πέντε άτομα κατηγορούμενα για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 15χρονης και του 19χρονου αδερφού της, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα συνέβησαν την Παρασκευή 28/10 σε ένα πάρκο στο Άγιο Δημήτριο όπου μια ομάδα ατόμων, ανάμεσα τους και οι συλληφθέντες, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μια 15χρονη και τον 19χρονο αδερφό της, ο οποίος επενέβη για να τη βοηθήσει.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένας από τους κατηγορουμένους αφαίρεσε από τον 19χρονο το ρολόι του. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι διέφυγαν πεζοί, ενώ τα δύο αδέρφια διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας άνδρες της Ομάδας Δίας εντόπισαν μετά από αναζητήσεις τους παραπάνω ανήλικους ανήλικοι, και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου όπου και συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα