τραμ
Νέα σεξουαλική επίθεση, αυτή τη φορά σε βάρος 16χρονης μαθήτριας μέσα στο τραμ - Το περιστατικό συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο σημείο που είχε ο 45χρονος βίασε 34χρονη σε στάση λεωφορείου

Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε βάρος 16χρονης μαθήτριας και μάλιστα μέρα - μεσημέρι μέσα στο Τραμ, στο ίδιο σημείο, όπου ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ» παρέσυρε το θύμα του, στην Αγία Σκέπη Παλαιού Φαλήρου.

Το νέο περιστατικό έφερε στο φως το Mega,. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστος νεαρός φέρεται να παρενόχλησε και να επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα 16χρονο κορίτσι μέσα στο βαγόνι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης, «άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια» και αυτό μάλιστα μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών που είχαν μείνει άναυδοι, αλλά κανένας δεν αντέδρασε!

«Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές», συμπλήρωσε η μητέρα του θύματος.

Το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Απέναντι της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της, τότε ήταν που ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν την βοήθησε. Σε αυτό το σημείο βρήκε το κουράγιο μόνη της να καλέσει την Αστυνομία.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το Τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή "τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός"» σχολίασε η μητέρα της μαθήτριας. Εάν η 16χρονη Ε. δεν έβρισκε το κουράγιο να αντισταθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί.

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε "δεν μπορώ να κάνω τίποτα" για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία», ανέφερε το 16χρονο κορίτσι.

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Το 16χρονο κορίτσι μετά από αυτήν την οδυνηρή εμπειρία έχει υποστεί σοκ και πιθανόν να χρειαστεί να επισκεφτεί παιδοψυχολόγο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Καραμανλής
Αιχμές Καραμανλή για την αγροτική κρίση: «Ανυπόφορη η πραγματικότητα που βιώνουν οι παραγωγοί»
Δριμεία κριτική Καραμανλή για τις αγροτικές παθογένειες και κάλεσμα για εθνική συναίνεση
Αιχμές Καραμανλή για την αγροτική κρίση: «Ανυπόφορη η πραγματικότητα που βιώνουν οι παραγωγοί»
aristoteleio panepistimio thessalonikis
Αναβρασμός στο ΑΠΘ: Δυναμική κινητοποίηση φοιτητών ενάντια στον νέο κανονισμό των εστιών
Στα «χαρακώματα» οι οικότροφοι της Θεσσαλονίκης: Ζητούν απόσυρση του κανονισμού και κρατικά κονδύλια
Αναβρασμός στο ΑΠΘ: Δυναμική κινητοποίηση φοιτητών ενάντια στον νέο κανονισμό των εστιών
στρατιωτικές σχολές
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Στον «αέρα» η υπόσχεση για το 10% των θέσεων Αξιωματικών σε μαθητές ΕΠΑ.Λ.
«Μπλόκο» στους αποφοίτους ΕΠΑΛ από τις Σχολές Αξιωματικών παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις - Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί
Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα
Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς θυμάτων - Ζητούν κακουργηματική δίωξη για τον Καραμανλή
Τραγωδία στα Τέμπη: Αίτημα για αναβάθμιση της δίωξης του Κώστα Καραμανλή σε κακούργημα