Κοινωνία

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ασκήθηκε δίωξη σε 8 άτομα - Ανάμεσά τους 2 αστυνομικοί

Μάριος Παπαγεωργίου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε 8 άτομα για την πιθανή εμπλοκή τους στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Ανάμεσα στα οχτώ άτομα εναντίον των οποίων ασκήθηκαν διώξεις, βρίσκονται και δύο αστυνομικοί που φαίνεται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Παιδιά του βασικού υπόπτου

Τα δύο άτομα είναι ένας εν ενεργεία κι ένας συνταξιούχος αστυνομικός και πρόκειται για τους γιους του 72χρονου καταδικασθέντος σε ισόβια οικογενειακού φίλου και «εγκεφάλου» του εγκλήματος.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς διαπιστώθηκε η τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον ηλικιωμένο, αλλά και με άλλα τέσσερα άτομα που φαίνεται να έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κατά πληροφορίες της Μαρίας Παπαγιαννακοπούλου, στο pelop.gr, οι πέντε από τους οκτώ είχαν ενεργό ρόλο στην απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου. Η δικογραφία έχει ήδη ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων των οστών που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία