ΕΚΠΑ ΑΣΕΠ
Όταν όλα τα πτυχία θα μπορούν να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αυτό σημαίνει πως θα μπορούν και όλοι οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί! Είναι λογικό αφου η πλειοψηφία των σχολών είναι εν δυνάμει καθηγητικές!

Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων πολιτών που θέλουν να διορισθούν στο δημόσιο τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος είναι ότι ο Διαγωνισμός θα δημιουργήσει μια γιγάντια δεξαμενή υποψηφίων που μόνο από την οποία όσοι βρίσκονται θα μπορούν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την πλειοψηφία των προκηρύξεων που θα βγαίνουν για δήμους, περιφέρειες, φορείς, υπουργεία κ.α.

Αποσαφήνιση νο1 για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Καθώς όμως βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της προκήρυξης θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις!

Όσοι έχουν τελειώσει σχολές που είναι και καθηγητικές (δηλαδή σχεδόν όλα τα τμήματα των Α.Ε.Ι. στην Ελλάδα) θα μπορούν να συμμετάσχουν στον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Δηλαδή οι απόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων ή για παράδειγμα των φιλοσοφικών ή φυσικομαθηματικών σχολών θα μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στο δημόσιο μέσω του Διαγωνισμού!

Αυτό συμβαίνει καθώς στον Διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν πρακτικά όλα τα ΠΤΥΧΙΑ Α.ΕΙ. και Τ.Ε.Ι.

ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ένας απόφοιτος φιλολογίας που για παράδειγμα έκανε αίτηση για διορισμό στη Γενική Εκπαίδευση και δεν τον πήρανε θα μπορεί να κάνει αίτηση συμμετοχής στον γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ νο2: Δεν αλλάζει το σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών!

Εδώ να τονίσουμε πως ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ δεν αφορά το σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία το οποίο θα πραγματοποιείται φέτος με αυτό το προσοντολόγιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Απλά μέσω του Πανελληνίου Γραπτού Διαγωνισμού, οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών θα μπρούν να διεκδικήσουν μία διοικητική για παράδειγμα θέση σε κάποιο δήμο, περιφέρεια, υπουργείο, φορέα σε όλη την Ελλάδα!

Αποσαφήνιση νο3: Δύο μόνο Τεστ στις εξετάσεις - Δεν θα υπάρχει εξέταση ειδικότητας

Τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύψαμε πως ο προσανατολισμός είναι να μην πραγματοποιηθεί ξεχωριστή εξέταση για κάθε ειδικότητα αλλά οι εξετάσεις να είναι κοιν΄τες για όλους τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις ίδιες ενότητες εξετάσεων με δύο διαφορετικά τεστ. Το πρώτο θα είναι ένα τεστ γενικών γνώσεων και το δεύτερο ένα τεστ δεξιοτήτων (αποτελεσματικότητα στην εργασία, γλωσσικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός

Παραδείγματα ερωτήσεων από τις 4 ενότητες εξέτασης σε βίντεο

Παρακάτω το GoLearn, ο κορυφαίος οργανισμός προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για διορισμούς στο Δημόσιο στο πλαίσιο των εξ αποστάσεως μαθημάτων που κάνει για τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ σας παρουσιάζει ένα βίντεο με παραδείγματα ερωτήσεων και τις λύσεις τους

Γίνε και εσύ ένας από τους 40.000 ενήλικες που προετοιμάζονται και μοριοδοτούνται από το GoLearn κάθε χρόνο

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για διορισμούς, προσλήψεις, διαγωνισμούς και πίνακες ΑΣΕΠ με πάνω από 40.000 κάθε χρόνο να επιλέγουν τα εξ αποστάσεως προγράμματά του!

Ο οργανισμός που συνεργάζεται με δημόσια πανεπιστήμια και κορυφαίους ακαδημαϊκούς για τα μοριοδοτούμενα προγράμματα πραγματοποιεί εξ αποστάσεως εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με διάρκεια έως τις εξετάσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Το κορυφαίο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας με το κύρος και την επιμέλεια του πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την επιμέλεια και το κύρος του πρώην αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου!

Τμήματα ξεκινούν κάθε Δευτέρα και μάλιστα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς για αιτήσεις που θα γίνουν εντός Οκτωβρίου!

Κάντε εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και κατοχυρώστε την έκπτωση 50% έως 31 Οκτωβρίου

 

Τι περιλαμβάνει:

  • Την ύλη κάθε ενότητας εξέτασης διαρθρωμένη σε κεφάλαια, σε συνοπτική και εύληπτη μορφή
  • Βιντεομαθήματα
  • Εκπαιδευτικό υλικό διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες και τις ενότητες του Διαγωνισμού χωρισμένο ανά ενότητα και κεφάλαιο
  • Online tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών πάνω στη συγκεκριμένη ύλη - Τεστ Δεξιοτήτων
  • Σημειώσεις καθηγητών
  • Τεστ αποτελεσματικότητας
  • Σενάρια αποτελεσματικότητας
  • Πρακτική εξάσκηση με ερωτήσεις απαντήσεις όπως θα γίνει στην εξέταση
  • Επικοινωνία με καθηγητή για καθοδήγηση και επίλυση αποριών
  • Συνεχής ανατροφοδότηση
  • Ανοικτή πλατφόρμα μέχρι τις εξετάσεις για πρόσβαση στο υλικό και στα Test
  • Έξτρα επαναλήψεις έως τις εξετάσεις
  • Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο για συνεχή εντατική προετοιμασία και για διάβασμα όποτε εσείς θέλετε μέσα στις ημέρες του προγράμματος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά