μηλια-μετσοβου
Η καλύτερη στιγμή για μια ακόμα φθινοπωρινή εξόρμηση

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για μια ακόμα φθινοπωρινή εξόρμηση. Άλλωστε, ο χειμώνας είναι προ των πυλών και οι ευκαιρίες για λίγο ακόμα "φθινόπωρο" λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Και που θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε ως φόρος τιμής στην ηρωική εκείνη εποχή του 40; Μα στην Ήπειρο φυσικά, που ως πρωτοστάτης της τότε εποχής, μας υποδέχεται φορώντας το εντυπωσιακότερο φθινοπωρινό της ένδυμα, γεμάτη με αναμνήσεις, υποσχέσεις και ατελείωτα ανεξίτηλα χρώματα.

Επιλέξαμε λοιπόν για εσάς τέσσερις προορισμούς, σε αυτή τη μικρή μα άκρως ιδιαίτερη γωνιά της Ελλάδας, που μπορεί κάποιοι να είναι λιγότερο γνωστοί, μα δεν παύει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη απλά και μόνο με τις υπέροχες εικόνες που παρουσιάζουν.

0:00 Μηλιά Μετσόβου

0:29 Αρίστη

0:54 Βραδέτο

1:23 Βοβούσα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!