Κοινωνία

Ταξιδεύοντας στην Ήπειρο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

μηλια-μετσοβου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η καλύτερη στιγμή για μια ακόμα φθινοπωρινή εξόρμηση

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για μια ακόμα φθινοπωρινή εξόρμηση. Άλλωστε, ο χειμώνας είναι προ των πυλών και οι ευκαιρίες για λίγο ακόμα "φθινόπωρο" λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Και που θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε ως φόρος τιμής στην ηρωική εκείνη εποχή του 40; Μα στην Ήπειρο φυσικά, που ως πρωτοστάτης της τότε εποχής, μας υποδέχεται φορώντας το εντυπωσιακότερο φθινοπωρινό της ένδυμα, γεμάτη με αναμνήσεις, υποσχέσεις και ατελείωτα ανεξίτηλα χρώματα.

Επιλέξαμε λοιπόν για εσάς τέσσερις προορισμούς, σε αυτή τη μικρή μα άκρως ιδιαίτερη γωνιά της Ελλάδας, που μπορεί κάποιοι να είναι λιγότερο γνωστοί, μα δεν παύει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη απλά και μόνο με τις υπέροχες εικόνες που παρουσιάζουν.

0:00 Μηλιά Μετσόβου

0:29 Αρίστη

0:54 Βραδέτο

1:23 Βοβούσα

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία