κολωνός
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για διακεκριμένη πορνογραφία σχετικά με διαρροή και διακίνηση υλικού από την υπόθεση του Κολωνού

Με ερευνώμενα αδικήματα την διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων αλλά και την παραβίαση δικαστικού απορρήτου, ξεκινά κατεπείγουσα ποινική έρευνα η Εισαγγελία, με αφορμή φερόμενη διακίνηση υλικού από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αδικήματα που αφορούν διακίνηση φωτογραφιών ή άλλου οπτικού υλικού που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν τα λεγόμενα παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής από τα οποία προκύπτει ότι είχε σαφή γνώση οπτικού υλικού που αποτελεί πειστήριο και αφορά την υπόθεση.

Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι με ταχείς ρυθμούς να διερευνηθεί αν πράγματι έχει διακινηθεί ευαίσθητο υλικό της δικογραφίας και εφόσον επιβεβαιωθεί να εξακριβωθεί ποιοι είναι οι υπαίτιοι για τη διαρροή ώστε να αποδοθούν σε βάρος τους ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα που αφορά η έρευνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα