Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πειθαρχικός έλεγχος για τον αστυνομικό της ΓΑΔΑ που φέρεται να είχε επικοινωνίες με τη 12χρονη

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για τον αστυνομικό της ΓΑΔΑ που φέρεται να είχε επικοινωνία με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, θύμα βιασμού και μαστροπείας, διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει:

«Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρόνου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο».

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα στην εκπομπή Live News του Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, «υπάρχει ένας αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, «από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της».

«Είναι νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ», σημείωσε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα