Στη φυλακή αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα η μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε κατ' επανάληψη, καθώς η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μην κατορθώνοντας να πείσει για τη μη συμμετοχής σε όσα της καταλογίζονται.
Μεταφορά στις φυλακές
Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη, η οποία πέρασε το βράδυ στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ θα μεταφερθεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται ότι στον Κορυδαλλό παραμένει προφυλακισμένη και απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την δολοφονία και των τριών παιδιών της.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις φτάσει στις φυλακές η 37χρονη θα δώσει μία τυπική συνέντευξη στη διευθύντρια ή τον διευθυντή και ύστερα θα μεταφερθεί σε ένα κελί μόνη της λόγω Covid και έπειτα θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει μόνη.
Πιθανόν και στην περίπτωση της μητέρας θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτή που ακολούθησαν και στην περίπτωση της Πισπιρίγκου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα
«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom