Κοινωνία 0

Βόλος: Μαχαίρωσε τον γείτονά του στο πρόσωπο γιατί πετούσε αποτσίγαρα στην αυλή

maxairi
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Aπείλησε ότι θα τον σκοτώσει, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο

Καταδίκη 4 ετών και 10 μηνών επιβλήθηκε σε έναν 41χρονο από την Αγιά στον Βόλο, γιατί προκάλεσε τραύμα στον γείτονά του με μαχαίρι στο πρόσωπο.

Όλα έγιναν στις 22 Απριλίου 2021, με τον κατηγορούμενο να εκνευρίζεται γιατί έβρισκε άδεια πακέτα τσιγάρων και αποτσίγαρα στην αυλή του. Κατηγορούσε τους γείτονες ότι είχαν μετατρέψει την αυλή του σε σκουπιδοτενεκέ, σύμφωνα με το gegonota.news.

Πώς έγινε το περιστατικό

Έτσι, πήγε στο σπίτι του 60χρονου γείτονά του, τον απείλησε λέγοντάς του ότι θα τον «καθαρίσει» και τον γρονθοκόπησε. Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος και έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι έφτασε ο 33χρονος γιος του άνδρα που είχε χτυπήσει ο κατηγορούμενος, είδε τον πατέρα του να αιμορραγεί και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον 41χρονο. Εκεί ο κατηγορούμενος τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε ο 33χρονος συνεπλάκη με τον 41χρονο και αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 41χρονος κάθισε χθες στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για απλή σωματική βλάβη, για οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως και για παράνομη απειλή βίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία