biasmos-12xronis-sepolia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.

Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον Ευθύμιο Κ., έναν 34χρονο άνδρα με πανεπιστημιακές σπουδές, σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, ταξίδια στη Μύκονο και χλιδάτη ζωή.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον Eισαγγελέα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την έκτη σύλληψη που σχετίζεται με την υπόθεση καθώς ήδη στα χέρια των Αρχών βρίσκονται πέντε άνδρες, αλλά και η μητέρα του παιδιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από τον Ηλία Μίχο, τον άνθρωπο που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, οι άλλες τέσσερις συλλήψεις αφορούν άτομα που η ίδια η ανήλικη κατονόμασε ως βιαστές της. Στις συλλήψεις προστίθεται και αυτή τη μητέρας της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το MEGA, υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο έχει κατονομάσει η 12χρονη και ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον «Μιχάλη».

Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου Μίχου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος την 12χρονη.

Η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος ήταν εκείνος που την πήγαινε στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidiki agogi
Ειδική Αγωγή: Προς έκδοση οι οριστικοί πίνακες ΑΣΕΠ 2ΕΑ και 3ΕΑ/2025 – Από αυτούς οι φετινοί διορισμοί
Η σημασία της εξέλιξης είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς οι φετινοί διορισμοί στην Ειδική Αγωγή θα πραγματοποιηθούν από τους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ...
Ειδική Αγωγή: Προς έκδοση οι οριστικοί πίνακες ΑΣΕΠ 2ΕΑ και 3ΕΑ/2025 – Από αυτούς οι φετινοί διορισμοί
ΑΣΕΠ, αίθουσα, σχολική τάξη σε σχολείο
Κερατσίνι: Φόβοι για την ασφάλεια μαθητών μετά τις αποκαλύψεις για την πυροπροστασία
Κερατσίνι: Σοβαρές καταγγελίες για ελλείψεις πυρασφάλειας σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις
Κερατσίνι: Φόβοι για την ασφάλεια μαθητών μετά τις αποκαλύψεις για την πυροπροστασία
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Η ιστορίας της μαθήτριας ΕΠΑΛ που πέτυχε 20.000 μόρια γίνεται έμπνευση
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων, το παράδειγμα της Βασιλικής-Αλεξίας από το 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου υπενθυμίζει ότι η προσπάθεια και η επιμονή...
Πανελλήνιες: Η ιστορίας της μαθήτριας ΕΠΑΛ που πέτυχε 20.000 μόρια γίνεται έμπνευση