biasmos-12xronis-sepolia
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.

Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον Ευθύμιο Κ., έναν 34χρονο άνδρα με πανεπιστημιακές σπουδές, σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, ταξίδια στη Μύκονο και χλιδάτη ζωή.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον Eισαγγελέα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την έκτη σύλληψη που σχετίζεται με την υπόθεση καθώς ήδη στα χέρια των Αρχών βρίσκονται πέντε άνδρες, αλλά και η μητέρα του παιδιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από τον Ηλία Μίχο, τον άνθρωπο που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, οι άλλες τέσσερις συλλήψεις αφορούν άτομα που η ίδια η ανήλικη κατονόμασε ως βιαστές της. Στις συλλήψεις προστίθεται και αυτή τη μητέρας της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το MEGA, υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο έχει κατονομάσει η 12χρονη και ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον «Μιχάλη».

Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου Μίχου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος την 12χρονη.

Η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος ήταν εκείνος που την πήγαινε στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας