Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»
O Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

Στη Στέγη Ωνάση μίλησαν για πέμπτη χρονιά άνθρωποι με αληθινές ιστορίες για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές βρέθηκε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, οπότε μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησε με αγάπη μωρό μου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Διακοπές ρεύματος και νερού σήμερα σε περιοχές της Αττικής – Τι πρέπει να ξέρετε
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και νερού σε περιοχές της Αττικής σήμερα Δευτέρα (30/3)
Διακοπές ρεύματος και νερού σήμερα σε περιοχές της Αττικής – Τι πρέπει να ξέρετε
Μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία λόγω συχωνεύσεων
Άδειες ανατροφής για εκπαιδευτικούς: «Να δίνονται όποτε τις χρειάζονται οι μητέρες»
Αντιπαράθεση με το Υπ. Παιδείας για τις άδειες ανατροφής – Τι ζητάει ο Σύλλογος «Ρόζα Ιμβριώτη»
Άδειες ανατροφής για εκπαιδευτικούς: «Να δίνονται όποτε τις χρειάζονται οι μητέρες»