Μίχος παιδεραστής
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME NEWS
Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας της 12χρονης και του 53χρονου, μετά από εντολή του προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος

Κατεπείγουσα έρευνα να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο της οικογένειας της 12χρονης όσο και του 53χρονου και της οικογένειάς του παρήγγειλε ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν διακινήθηκαν χρήματα από μαστροπεία.

Κατά την έρευνα θα εξεταστούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας της ανήλικης, η οποία συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της 33ης ανακρίτριας, για συνέργεια σε διακεκριμένη μαστροπεία και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, καθώς πρέπει να γίνει έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και χρηματικά εμβάσματα, να γίνουν συγκρίσεις εισοδημάτων, κλπ.

Σε περίπτωση που βρεθούν χρηματικά ποσά και ταυτοποιηθούν ότι προέρχονται από άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι, θα ακολουθήσει δέσμευση των χρημάτων και υποβολή νέας δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σε δηλώσεις τους έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων, οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφεραν ότι η σύλληψη της μητέρας έγινε μεταξύ άλλων και για δύο εμβάσματα 20 και 25 ευρώ που φέρεται να έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό ο 53χρονος κατηγορούμενος. Όπως επισήμαναν, η 12χρονη πήρε την κάρτα της μητέρας της έδωσε τα στοιχεία στον κατηγορούμενο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα