δικηγόρος Σεπόλια
«Μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάποιο κύκλωμα, αλλά  πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει κάποια οργωμένη δράση», σημειώνει ο δικηγόρος, Βασίλης Χρονόπουλος, διορισμένος δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια

«Μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάποιο κύκλωμα, αλλά  πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει κάποια οργωμένη δράση», σημειώνει ο δικηγόρος, Βασίλης Χρονόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από την ανακρίτρια για την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που έχει γίνει πραγματικά απέχει πάρα πολύ», είπε ακόμα ο κ. Χρονόπουλος, ενώ ξεκαθάρισε μπροστά στις κάμερες ότι υποχρεώθηκε από την ανακρίτρια να αναλάβει την υπόθεση και συνέχισε λέοντας ότι ο 53χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος και ο 42χρονος, μετά την απολογία τους, οδηγήθηκαν στη φυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού για μαστροπεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας