Μία νέα υπόθεση που σοκάρει, με θύμα 14χρονη, διερευνά η ΕΛΑΣ, ενώ συνελήφθη ο 40χρονος πατέρας της, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, καθηγητές του σχολείου της 14χρονης, στην περιοχή των Πατησίων, διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει «αυτά που της έκανε» ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της.
Οι γιατροί του Παίδων ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο 40χρονος το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί βιασμό. Ωστόσο, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Το ίδιο το παιδί, εξάλλου, είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την θώπευε. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ