kinito-fotia
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας ξύπνησε και είδε το κινητό δίπλα του να φλέγεται και να βγάζει καπνούς.

Mέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κινητό ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη έγινε... στάχτη, ενώ εκείνος κοιμόταν έχοντας κοντά του τη συσκευή διότι είχε βάλει ξυπνητήρι.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, κοιμόταν με τη σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο.

«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω», περιγράφει ο ίδιος.

Το κινητό τηλέφωνο, γνωστής εταιρείας, ήταν σε λειτουργία, αλλά δεν φόρτιζε.

Ο άνδρας έριξε τη συσκευή στο πάτωμα, το οποίο άρχισε να καίγεται, ενώ κατέγραψε την εικόνα από το κινητό της συζύγου του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αναπληρωτής εκπαιδευτικός με δεμένο πόδι
Εκπαιδευτικοί «Β' κατηγορίας»: Το αναχρονιστικό καθεστώς που αφήνει απροστάτευτους τους αναπληρωτές
Γιατί 50.000 αναπληρωτές παραμένουν εργαζόμενοι «δεύτερης κατηγορίας», εκτεθειμένοι ακόμη και μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στα σχολεία
Εκπαιδευτικοί «Β' κατηγορίας»: Το αναχρονιστικό καθεστώς που αφήνει απροστάτευτους τους αναπληρωτές