revenge porn
Υπόθεση Revenge porn στην Πάτρα: Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας θύματος - «Έχει χάσει βάρος, δεν τρώει, κλαίει συνέχεια»

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα με την διαρροή μαζικού revenge porn, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μίας γυναίκας, μητέρας ενός εκ των 141 θυμάτων, η οποία μίλησε στο OPEN. αποκαλύπτοντας πως το κορίτσι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται. Μιλώντας για την άσχημη ψυχολογία της σχολίασε πως «έχει χάσει βάρος, δεν τρώει, κλαίει συνέχεια».

«Εμένα η κόρη μου σπουδάζει εδώ στην Πάτρα. Πριν μερικές ημέρες με πήρε τηλέφωνο το παιδί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που συνέβη, για ένα παιδί νεαρό να έχει μία σχέση, να γίνει όλο αυτό τώρα, καταλαβαίνετε, είναι τραγικό», τόνισε η μητέρα.

Πως έμαθε για την ύπαρξη του βίντεο

Η ίδια είπε αποκάλυψε στην συνέχεια στην εκπομπή τον τρόπο που έμαθε η κόρη της για την ύπαρξη του βίντεο. «Της το είπαν κάποιοι φίλοι της κάπου το είδαν και το παιδί έπεσε από τα σύννεφα».

Στην ερώτηση εάν το δράστης είναι κάποιος πρώην σύντροφος της νεαρής κοπέλας και αν έγινε εσκεμμένα η βιντεοσκόπηση, η ίδια τόνισε: «Δεν το ξέρουμε. Δεν ήξερε ότι την τραβούσαν βίντεο. Δεν το ήξερε αυτό. 

«Δεν ξέρω αν έχει πέσει θύμα κάποια άλλη κοπέλα από το περιβάλλον της κόρης μου, αλλά γνωρίζω και ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις που έχω ακούσει και γύρω - γύρω και από το παιδί μου και από φίλες της ότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα προσπαθώ να στηρίξω το παιδί μου, να πάμε σε κάποιον ψυχίατρο να την βοηθήσει. Και από εκεί και πέρα θα δω τι θέλει, τι μπορεί να κάνει η ίδια, δηλαδή τι αντέχει να κάνει. Δεν το ξέρω ακόμα, είναι πάρα πολύ νωρίς», συμπλήρωσε η μητέρα της κοπέλας.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση το θύμα

Η μητέρα στην συνέχεια τόνισε πως το παιδί της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν τρώει και έχει χάσει βάρος.

«Έχει χάσει βάρος, δεν τρώει, κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει έξω από το σπίτι, νιώθει ντροπή, απογοήτευση. Δεν ξέρω και εγώ, είναι πολύ δύσκολο και για εμένα και για το παιδί πώς να το στηρίξω. Προσπαθώ να βρω κάποιον κατάλληλο γιατρό που μπορεί να τη βοηθήσει έτσι ώστε να σταθεί στα πόδια της. Νιώθει μεγάλη ντροπή, ενώ δεν φταίει στην ουσία. Γιατί είχε μία σχέση, εντάξει έκανε ό,τι κάνουν όλα τα ζευγάρια», ανέφερε η μητέρα.

Ερωτηθείσα αν σκέφτηκε να καλέσει τον πρώην σύντροφό της και να ζητήσει εξηγήσεις τόνισε πως εκείνος έχει εξαφανιστεί, ενώ η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει επικοινωνήσει με την κοπέλα και δεν ξέρουν πως να κινηθούν.

«Δεν μπορούμε να τον βρούμε πουθενά. Ούτε σηκώνει το τηλέφωνο, ούτε τίποτα. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες, έχω προσπαθήσει να βρω και κάποιον γνωστό, κάποιον φίλο του, οτιδήποτε, αλλά έχει εξαφανιστεί. Δεν σηκώνει τηλέφωνο σε κανέναν», δήλωσε.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά