kavala
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα στοιχεία σχετικά με το διπλό φονικό  στην Καβάλα έρχονται στο «φως» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε ενισχύσει με μεγάλο χρηματικό ποσό τον 56χρονο πρώην σύντροφό της.

Όμως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha, η άτυχη 31χρονη είχε παραχωρήσει στον 56χρονο πρώην σύντροφό της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, πριν από τρεις μήνες, αφού είχε ήδη γίνει μητέρα και είχε εξαντληθεί ψυχολογικά βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της, η 31χρονη διαπίστωσε ότι δεν έχει άλλα χρήματα.

Ό,τι οικονομίες είχε, περίπου 15.000 ευρώ, είχαν πάει για την ενίσχυση της επιχείρησης του πρώην συντρόφου της, η οποία μάλιστα δεν πήγαινε και καθόλου καλά.

Ακαριαίος ο θάνατος του 10 μηνών βρέφους - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης που διενήργησε τις νεκροψίες, σε δηλώσεις του τόνισε πως η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις δέκα μηνών βρέφους. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε από πίσω το μωρό, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια, ξαναγέμισε το όπλο του και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, η οποία βρήκε επίσης ακαριαίο θάνατο καθώς, όπως διαπιστώθηκε, καταστράφηκαν ζωτικά όργανά της.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιουπολη
Κραυγή αγωνίας από γονείς για την τραγωδία στην Ηλιούπολη: Ζητούνται έκτακτες προσλήψεις ψυχολόγων σε κάθε σχολείο
Ομοσπονδία Γονέων Θεσσαλίας: «Η κραυγή των δύο μαθητριών μας αφορά όλους – Μέτρα τώρα από το Υπουργείο»
Κραυγή αγωνίας από γονείς για την τραγωδία στην Ηλιούπολη: Ζητούνται έκτακτες προσλήψεις ψυχολόγων σε κάθε σχολείο
τάξη
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών: «Αυθαιρεσία και εκβιασμοί διευθυντών για την ακύρωση των απεργιών»
Σύλλογος Π.Ε. «Αριστοτέλης»: Καταγγέλλει παράνομες οδηγίες και «λάστιχο» ωράρια σε ημέρες κινητοποιήσεων
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών: «Αυθαιρεσία και εκβιασμοί διευθυντών για την ακύρωση των απεργιών»