16χρονος-θανατος
Οι Συμμαθητές του προχώρησαν σε κινητοποίηση έξω από το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, κρατώντας πανό «σήμερα στο μάθημα έχει απουσία του Μιχάλη. Δίνουμε εδώ την παρουσία» και «πρόσεξε την πινακίδα, είναι του πεζού η ασπίδα»

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ ο 16χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας την προηγούμενη Πέμπτη, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του νεαρού με μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων του παιδιού τους.

Σήμερα το πρωί συμμαθητές του προχώρησαν σε κινητοποίηση έξω από το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, κρατώντας πανό τα οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά «σήμερα στο μάθημα έχει απουσία του Μιχάλη. Δίνουμε εδώ την παρουσία» και «πρόσεξε την πινακίδα, είναι του πεζού η ασπίδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η κηδεία του 16χρονου θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξηροί καρποί
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;
Τραγανά, θρεπτικά και με ήπια γλυκιά γεύση, τα φουντούκια συνδέονται με καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;
oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.