Thumbnail
Τα μέτρα λαμβάνονται καθώς θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου «SARONIC MULTISPORT FESTIVAL»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου «SARONIC MULTISPORT FESTIVAL».

Ειδικότερα, από τις 07:30 έως την λήξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Καραμανλή και της οδού Ηλέκτρας, περιοχής Δήμου Σαρωνικού.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»