Περισσότερα από τρεις χιλιάδες βιβλία θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη διάρκεια εκδήλωσης, με τίτλο «Τα βιβλία έτοιμα να ταξιδέψουν», την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, από τις 12:00 έως τις 20:00, στην είσοδο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Παράλληλα, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να προφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, δημητριακά, γάλα εβαπορέ, λάδι, βρεφικά γάλατα και κρέμες), είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας) καθώς και απλά παυσίπονα.
Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία κατασκευών με τη γλύπτρια Χαρά Μπούκα, στο χώρο της παιδικής Βιβλιοθήκης στην Κεντρική Βιβλιοθήκη, το απόγευμα 19.00-20.00.
Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. (Εγγραφές: Δευτέρα 3/10 & Τρίτη 4/10, 8.00-14.00, στο τηλ. 231331 8585).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί
Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom