Thumbnail
Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου από τοπικό οργανισμό, στην Ηράκλεια Σερρών, πέρσι τον Μάιο, με «λεία» άνω των 60.000 ευρώ

Ως εκ των δραστών ταυτοποιήθηκε ένας 38χρονος (ημεδαπός), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για τον εντοπισμό των συνεργών του αλλά και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες, αφού διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις του οργανισμού, εξουδετερώνοντας, παράλληλα, το σύστημα συναγερμού που διέθετε, αφαίρεσαν -στη συνέχεια- το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 61.258 ευρώ, όπως επίσης άλλα 700 ευρώ από συρτάρι γραφείου.

Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε το επόμενο 24ωρο παραβιασμένο σε αγροτική περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maria-karystianou
Πυρά Καρυστιανού κατά Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Πόσο ντροπιαστική φαντάζει τώρα η έρευνα που αρχειοθετήθηκε»
Μαρία Καρυστιανού: «Όποιος θέλει να βρει την αλήθεια, τη βρίσκει – Οι ένοχοι βρίσκονται πολύ ψηλά»
Πυρά Καρυστιανού κατά Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Πόσο ντροπιαστική φαντάζει τώρα η έρευνα που αρχειοθετήθηκε»