δικαστηριο
Μια απίστευτη ιστορία με την μήνυση μιας μητέρας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού εκτυλίχθηκε στις δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Αυτοφώρου.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στα Δυτικά προάστια. Ο νεαρός μηνύθηκε από την μητέρα του γιατί, όπως υποστήριξε, ο γιος της προκάλεσε φθορές στο σπίτι της.

«Μια μέρα έσπασε τη μπαλκονόπορτα και τηλεφώνησα στην αστυνομία», υποστήριξε η μητέρα.

19χρονος: «Όταν πήγα να μείνω στο σπίτι της, άρχισε το μαρτύριο μου»

«Η μητέρα μου δε με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνην για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριο μου», περιέγραψε ο 19χρονος.

«Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη, αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο, τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Στο δικαστήριο επικρατούσε σιγή με τους δικαστές και το ακροατήριο να παρακολουθούν συγκινημένοι.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη ως μητέρα», είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα του 19χρονου. «Αν και είναι κοντά στο σχολείο το σπίτι της μητέρας σου, να πας να ζήσεις με τον πατέρα σου», είπε στον 19χρονο ζητώντας την αθώωσή του.

«Μην τον αθωώσετε», ήταν εκείνη τη στιγμή η οργισμένη αντίδραση της μητέρας, όμως... η επιθυμία της δεν εισακούστηκε αφού οι δικαστές αθώωσαν τον νεαρό.

«Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και σεις του συμπεριφέρεστε έτσι», κατέληξε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα του 19χρονου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα