TROXAIO AMALIADA
Ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι» για το ανδρόγυνο στο 14ο χλμ της ΝΕΟ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο τους με κατεύθυνση την Πάτρα, συγκρούστηκε με το βαρύ όχημα που εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο.

Μαζί να είναι στη ζωή, μαζί και στο θάνατο ήθελε η μοίρα το άτυχο ζευγάρι από την Αμαλιάδα, που έχασε το πρωί της Τρίτης τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Βαρύτατα τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»  μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου τους με νταλίκα.

Η 44χρονη Ελένη Τσακούλη και ο 54χρονος σύζυγός της Θεόφιλος Καρλέτσης, μόνιμοι κάτοικοι Αμαλιάδας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματα τους, με διαφορά λίγων λεπτών. Αφήνουν πίσω τους τρία ανήλικα παιδιά, δυο κορίτσια και ένα αγόρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. Πατρίς, το ζευγάρι από την Αμαλιάδα, βιοπαλαιστές και οι δύο είχαν μόλις πρόσφατα ανοίξει την καφετέρια Fuente στην πόλη, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το δημαρχείο της Ήλιδας. Και οι δύο ήταν αγαπημένοι και πάντα μαζί, είχαν αποκτήσει δε τρία υπέροχα παιδιά και ζούσαν την οικογένειά τους με αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά το συμβάν

Σύμφωνα με το patrisnews.gr το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων, όταν τα δύο οχήματα που κινούνταν με την ίδια κατεύθυνση προς Πάτρα, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, τη στιγμή που η μεγάλη νταλίκα για άγνωστη αιτία «δίπλωσε» με αποτέλεσμα ο 54χρονος οδηγός που ακολουθούσε να μην προλάβει να αντιδράσει.

Η είδηση του θανάτου του ζευγαριού από την Αμαλιάδα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς και οι δύο ήταν πολύ γνωστοί στην περιοχή. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας όμως, εκτυλίχθηκε και για τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος εκτελώντας το καθημερινό του δρομολόγιο, δεν μπορούσε να φανταστεί πως στο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, θα επέβαιναν δύο συντοπίτες του, τους οποίους γνώριζε.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα κουνούπια προτιμούν συγκεκριμένη ομάδα αίματος – Γιατί τσιμπάνε κάποιους περισσότερο
Κουνούπια τέλος με καφέ! Το απλό κόλπο που τα διώχνει φυσικά χωρίς χημικά
Ένα κοινό υλικό που έχετε ήδη στην κουζίνα μπορεί να σας απαλλάξει από τα κουνούπια – και μάλιστα εντελώς φυσικά. Δείτε πώς!
Κουνούπια τέλος με καφέ! Το απλό κόλπο που τα διώχνει φυσικά χωρίς χημικά
αυτοκίνητο
Η νέα μόδα στις κλοπές αυτοκινήτων: Ποιο εξάρτημα εξαφανίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα
Οι κάμερες οπισθοπορείας γίνονται το νέο “αντικείμενο πόθου” των κλεφτών, προκαλώντας έλλειψη ανταλλακτικών και μεγάλη ταλαιπωρία στους ιδιοκτήτες
Η νέα μόδα στις κλοπές αυτοκινήτων: Ποιο εξάρτημα εξαφανίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα
kormos
«Κόλαση» με λευκή σοκολάτα – Το πιο εθιστικό μωσαϊκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ
Το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων, σε μια απρόσμενα απολαυστική εκδοχή από τη Νεκταρία Κοκκινάκη
«Κόλαση» με λευκή σοκολάτα – Το πιο εθιστικό μωσαϊκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ