viasmos
«Η κόρη μου είναι φαντασιόπληκτη», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε για βιασμό τον πατριό της, στο Ηράκλειο

Το μέρος του συζύγου της παίρνει η μητέρα της 13χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό της στο Ηράκλειο.

Η κοινωνία στο χωριό Δάφνες Ηρακλείου είναι ανάστατη από την ώρα που βγήκε στο φως η υπόθεση με την μητέρα να υποστηρίζει ότι η κόρη της είναι φαντασιόπληκτη και βγάζει ιστορίες από το μυαλό της.

«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο. Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της».

Η ίδια, μιλώντας για τη μέρα που γύρισε από το μαιευτήριο, τη μέρα που όπως καταγγέλλει η ανήλικη ήταν η τελευταία που τη βίασε ο πατριός της, είπε:

«Η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον».

Η μητέρα, η οποία δεν έχει μιλήσει με την κόρη της μετά την καταγγελία, επιμένει ότι τα όσα έχει πει το κορίτσι είναι προϊόν της φαντασίας της.

«Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, δεν ξέρω. Θέλω να δω τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και όποια είναι η αλήθεια θέλω να έρθει στο φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, φαίνεται να υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης.

«Αν δε βεβαιωθώ ότι όντως ισχύει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Μας έχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα με τα ψέματά της. Είναι ένα παιδί που δεν έχει αίσθηση της σοβαρότητας», επιμένει η μητέρα της.

Όσο για τις πληροφορίες που θέλουν τον σύζυγό της χρήστη αλκοόλ, λέει:

«Εντάξει, που και που έπινε ένα ποτηράκι αλλά ως εκεί, όχι κάτι παραπάνω. Δεν ξεφευγε ποτέ, δε μου δημιούργησε προβλήματα».

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο»

Μιλώντας στο MEGA, και η μητέρα του κατηγορούμενου δήλωσε βέβαιη πως ο γιος της είναι αθώος.

«Δεν το έχει κάνει ο γιος μου, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Από τη πλευρά του και αναφερόμενος στις πληροφορίες για ενδείξεις βιασμού που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ελευθέριος Κάρτσωνας, τόνισε ότι ακόμα και να επιβεβαιωθεί σεξουαλική κακοποίηση, τα ευρήματα δε θα δείξουν τον δράστη.

«Δεν έχει περιέλθει εις γνώση μας πληροφόρηση για ευρήματα ιατροδικαστικά. Ωστόσο, δε θα φανερώσουν ποιος είναι ο δράστης. Η ιατροδικαστική έκθεση θα φανερώσει απλά κάποια ευρήματα», είπε ο κ. Κάρτσωνας, επισημαίνοντας ότι τα ευρήματα δε θα δείξουν ως δράστη τον πατριό της ανήλικης. Ο 46χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
20160812_20pragm_arxaia_0.jpg
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;
Με τον όρο αρχαία ελληνική γλώσσα αναφερόμαστε τη μορφή της ελληνικής γλώσσας, που ομιλούνταν κατά τους αρχαϊκούς χρόνους και την κλασική αρχαιότητα...
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;