peripoliko astinomia perama
Η νεκροψία-νεκροτομή θα δώσει οριστικές απαντήσεις στους αξιωματικούς της Ασφάλειας

Ανοιχτά είναι πλέον όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του 50χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ανακοπή καρδιάς.

Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκτά πλέον νέα διάσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χτύπημα στο πρόσωπο (σ.σ. κάταγμα γνάθου και σπασμένα δόντια) του 50χρονου είναι πιθανό να προήλθε από πτώση συνέπεια της ανακοπής καρδιάς. Είναι, άλλωστε, το μοναδικό εμφανές χτύπημα που έχει αν και περισσότερα θα φανούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες 48 ώρες.

Η αρχική εκδοχή ήταν πως ο 50χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά από καυγά σε κάποια μαγαζί της περιοχής δεν αποκλείεται να μην ευσταθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες ή βιντεοληπτικό υλικό που να το πιστοποιούν. Στον Κεραμεικό, πάντως, παραμένει κλιμάκιο της Ασφάλειας που «σαρώνει» την περιοχή.

Ο 50χρονος ήταν πρόσωπο γνωστό στα μαγαζιά της περιοχής, καθώς συνήθιζε να διασκεδάζει σε αυτά, ενώ υπενθυμίζεται ότι κατέληξε λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εγκλωβισμενοι
Ντουμπάι σε κατάσταση συναγερμού: Έλληνες εγκλωβισμένοι ζητούν άμεση βοήθεια (Βίντεο)
«Δεν υπάρχει σχέδιο διαφυγής – Έχουμε άρρωστα παιδιά», περιγράφουν την απόγνωση τους
Ντουμπάι σε κατάσταση συναγερμού: Έλληνες εγκλωβισμένοι ζητούν άμεση βοήθεια (Βίντεο)