καρατε-παιδι
Χανιά: «Μου επιτέθηκε και τον ξάπλωσα» λέει ο 8χρονος που ακινητοποίησε ληστή με λαβή καράτε

Ο 8χρονος Γιάννης, ένα παιδί από τα Χανιά, ξεκίνησε να μαθαίνει πολεμικές τέχνες για να κάνει γυμναστική. Και απέδειξε ότι μαθαίνει γρήγορα. Δέχτηκε επίθεση από επίδοξο ληστή και ο μικρός τον εξουδετέρωσε. Με μια λαβή τον έριξε στη μέση του δρόμου και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή για να αποφύγει τα χειρότερα.

Λίγες ώρες μετά, μιλάει για την περιπέτεια, που τον έχει κάνει το πρόσωπο της ημέρας στα Χανιά.

Θεώρησε ότι ο 8χρονος Γιάννης θα ήταν εύκολος στόχος, αλλά λογάριαζε χωρίς… τους προπονητές του μικρού! Πιο συγκεκριμένα ένας νεαρός επιτέθηκε για να ληστέψει το αγόρι στα Χανιά, που πήγαινε σε ψιλικατζίδικο στα Τσικαλαριά για να αγοράσει κάποια πράγματα που του ζήτησε ο πατέρας του.

Για κακή τύχη του επίδοξου ληστή, ο πιτσιρικάς, μαθητής σχολής πολεμικών τεχνών, ήξερε μάι τάι και τον «ξάπλωσε» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πως έγινε

Ο μικρός κρατούσε στα χέρια του τα χρήματα και ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να τα βουτήξει.

Τότε ήταν που ο μικρός άρχισε να κάνει πράξη, όσα μαθαίνει τόσο καιρό στις πολεμικές τέχνες. Όσο για τον επίδοξο ληστή; Αφού έφαγε κάποιες «ψιλές», εξαφανίστηκε! Μάλιστα για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζίνη
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις
Με τις τιμές των καυσίμων να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, κάθε συνήθεια που σχετίζεται με τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις