asepπροσληψεισ
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία, καθώς και συμβάσεις τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, (www.asep.gr) έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο κρήτης
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
Το συνέδριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «Τελετουργικές πράξεις στην αρχαιοελληνική ποίηση της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου»
lisbon
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
Προετοιμάζεται η μαθητική κινητικότητα στη Λισαβόνα – Ενίσχυση συνεργασίας και ανταλλαγή καλών πρακτικών με ευρωπαϊκό προσανατολισμό
Erasmus+: Στην Πορτογαλία εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά
τρικαλης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»
Ο Χρήστος Τρικάλης αναδεικνύει τον διπλό συμβολισμό της επετείου και τον ρόλο της εκπαίδευσης στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης
Διευθυντής ΔΙΠΕ Τρικάλων για 25η Μαρτίου: «Μήνυμα πίστης, ελευθερίας και ευθύνης προς τη νέα γενιά»