Φθιώτιδα: «Έφυγε» ξαφνικά 23χρονος- Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του
Τον άτυχο νέο βρήκε χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του ο πατέρας του

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης (20/9) μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του από τον πατέρα του, ο οποίος ειδοποίησε και γιατρό ήταν όμως αργά για το παιδί του.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λοκρών και θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
Πυρά Ανδρουλάκη στη Βουλή: «ΕΥΠ και Predator πήγαιναν χέρι-χέρι – Ο Μητσοτάκης είναι πίσω από όλα»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σηκώνει το γάντι: «Τελειώνει ο θεσμικός κατήφορος της κυβέρνησης»
Πυρά Ανδρουλάκη στη Βουλή: «ΕΥΠ και Predator πήγαιναν χέρι-χέρι – Ο Μητσοτάκης είναι πίσω από όλα»
Δ. Μιχαηλίδου: «Διευρύναμε το πρόγραμμα "Νταντάδες της γειτονιάς" και αυξήσαμε τον μισθό στα 500 ευρώ ανά παιδί»
Δ. Μιχαηλίδου: Αιτήσεις την Παρασκευή για voucher 500 ευρώ σε όλους τους γονείς
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια και οι αλλαγές για πολύτεκνους και αναδόχους – Τι ισχύει για το πρόγραμμα «Όλοι Digital»
Δ. Μιχαηλίδου: Αιτήσεις την Παρασκευή για voucher 500 ευρώ σε όλους τους γονείς