Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές την Τρίτη 20/9
Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών αύριο κυρίως στα δυτικά και νότια, με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια

Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Κατά τόπους και κατά περιόδους οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βανδαλισμοί σε Εργατικό Κέντρο
Βανδαλισμοί σε Εργατικό Κέντρο: «Κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το σπίτι του εργαζόμενου»
Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο κτίριο - «Μάλλον κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το σπίτι του εργαζόμενου, αυτή η συμπεριφορά είναι...
Βανδαλισμοί σε Εργατικό Κέντρο: «Κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το σπίτι του εργαζόμενου»