Δολοφονία στην Καβάλα: 7 σφαίρες δέχθηκε το θύμα! - Ακαριαίος ο θάνατος
Τι ανέφερε η νεκροψία-νεκροτομή του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα, στην Καβάλα.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα στην Καβάλα.

Ερωτήματα δημιουργούνται για το ποιος κρύβεται πίσω από την στυγερή δολοφονία.

Ακαριαίος θάνατος

«Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και έγινε με εννιάβολο κυνηγετικό όπλο. Δεν έχουμε σημεία πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης.

«Ο κάλυκας δεν βρέθηκε» λέει ο κ. Κουτσούκης ο οποίος εξηγεί, μιλώντας στο newsit.gr ότι ο άτυχος άντρας «πυροβολήθηκε από την μπροστινή μεριά, δεν έχουμε κλίση, ούτε πυροβολισμό υπό γωνία. Είναι κυνηγετικό εννιάβολο όπλο, βρήκαμε σκάγια που περιέχονται μέσα στον κάλυκα. Ο κάλυκας δεν βρέθηκε, γιατί ουσιαστικά εκτοξεύεται μετά τη βολή κοντά δίπλα στο όπλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με 10 μέτρα, όπου υπολογίζουμε τη διασπορά που έγινε», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Άννας Τριανταφυλλιάς Τσούτσα, στο newsit.gr.

Επτά ήταν τα μοιραία σκάγια καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «βρήκαμε επτά εισόδους και δείγμα από τα σκάγια, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές. Ο κάλυκας έχει τάπα από πίσω και το συγκεκριμένο είχε 9 σκάγια. Επτά ήταν τα σκάγια που μπήκαν, το ένα ουσιαστικά δεν έχει βρει στόχο. Είναι κάπου στην περιοχή και είναι αρκετά μικρό για να συλλεχθεί. Εμείς συλλέξαμε ένα σκάγι που ήταν στα ρούχα και ένα που βρήκαμε στην θωρακική κοιλότητα. Τα άλλα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν».

Ο κ. Κουτσούκης αναφέρει ότι «ο θάνατος ήταν ακαριαίος και δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αλλά τα σκάγια χτύπησαν τον αριστερό πνεύμονα, την καρδιά ακόμα και το αριστερό νεφρό του άτυχου 52χρονου. «Υπάρχουν τρώσεις και ρήξη στον αριστερό πνεύμονα που έχει διαλυθεί εντελώς. Υπάρχει ρήξη της καρδιάς. Υπάρχουν πολλά κατάγματα που γίνονται από τις ανακατευθύνσεις των σφαιρών μέσα στον θώρακα. Ο αριστερός νεφρός –ενώ είναι πιο κάτω από την καρδιά ανατομικά- έχει αιμάτωμα και ρήξη, επειδή αντανακλώνται μέσα στο θώρακα τα σκάγια, αλλά δεν υπήρξε έξοδος». Και προσθέτει λέγοντας ότι «τα υπόλοιπα σκάγια έχουν διαφορετικές ανακλάσεις μέσα στο θώρακα. Υπάρχουν διατρήσεις και στην κοιλιακή κοιλότητα».

Πηγή: newsit.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΑΛ Ευκλείδης
«Φτάνει πια»: Κλοπές, βανδαλισμοί και ναρκωτικά στα σχολεία - Ανύπαρκτη η φύλαξη
«Δεν είναι λύση οι κάμερες και οι ιδιωτικές security» - Το κόστος της αδράνειας και η χρόνια απαξίωση στον θεσμό του Σχολικού Φύλακα
«Φτάνει πια»: Κλοπές, βανδαλισμοί και ναρκωτικά στα σχολεία - Ανύπαρκτη η φύλαξη
βουλη
Βουλή: Κρίσιμη συνεδρίαση για τα προβλήματα της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού
Στο επίκεντρο τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, επιμίσθια και παράταση αποσπάσεων για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού
Βουλή: Κρίσιμη συνεδρίαση για τα προβλήματα της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού
Τραύματα στο χέρι παιδιού από επίθεση σκύλου
Πέραμα: Σκύλος επιτέθηκε σε 12χρονο έξω από σχολείο – «Ζητώ την τιμωρία του ιδιοκτήτη»
«Το παιδί έχει πέντε βαθιά τραύματα, θα κυνηγήσω την υπόθεση μέχρι τέλους» καταγγέλλει η μητέρα του μαθητή
Πέραμα: Σκύλος επιτέθηκε σε 12χρονο έξω από σχολείο – «Ζητώ την τιμωρία του ιδιοκτήτη»