Δολοφονία στην Καβάλα: 7 σφαίρες δέχθηκε το θύμα! - Ακαριαίος ο θάνατος
Τι ανέφερε η νεκροψία-νεκροτομή του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα, στην Καβάλα.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα στην Καβάλα.

Ερωτήματα δημιουργούνται για το ποιος κρύβεται πίσω από την στυγερή δολοφονία.

Ακαριαίος θάνατος

«Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και έγινε με εννιάβολο κυνηγετικό όπλο. Δεν έχουμε σημεία πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης.

«Ο κάλυκας δεν βρέθηκε» λέει ο κ. Κουτσούκης ο οποίος εξηγεί, μιλώντας στο newsit.gr ότι ο άτυχος άντρας «πυροβολήθηκε από την μπροστινή μεριά, δεν έχουμε κλίση, ούτε πυροβολισμό υπό γωνία. Είναι κυνηγετικό εννιάβολο όπλο, βρήκαμε σκάγια που περιέχονται μέσα στον κάλυκα. Ο κάλυκας δεν βρέθηκε, γιατί ουσιαστικά εκτοξεύεται μετά τη βολή κοντά δίπλα στο όπλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με 10 μέτρα, όπου υπολογίζουμε τη διασπορά που έγινε», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Άννας Τριανταφυλλιάς Τσούτσα, στο newsit.gr.

Επτά ήταν τα μοιραία σκάγια καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «βρήκαμε επτά εισόδους και δείγμα από τα σκάγια, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές. Ο κάλυκας έχει τάπα από πίσω και το συγκεκριμένο είχε 9 σκάγια. Επτά ήταν τα σκάγια που μπήκαν, το ένα ουσιαστικά δεν έχει βρει στόχο. Είναι κάπου στην περιοχή και είναι αρκετά μικρό για να συλλεχθεί. Εμείς συλλέξαμε ένα σκάγι που ήταν στα ρούχα και ένα που βρήκαμε στην θωρακική κοιλότητα. Τα άλλα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν».

Ο κ. Κουτσούκης αναφέρει ότι «ο θάνατος ήταν ακαριαίος και δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αλλά τα σκάγια χτύπησαν τον αριστερό πνεύμονα, την καρδιά ακόμα και το αριστερό νεφρό του άτυχου 52χρονου. «Υπάρχουν τρώσεις και ρήξη στον αριστερό πνεύμονα που έχει διαλυθεί εντελώς. Υπάρχει ρήξη της καρδιάς. Υπάρχουν πολλά κατάγματα που γίνονται από τις ανακατευθύνσεις των σφαιρών μέσα στον θώρακα. Ο αριστερός νεφρός –ενώ είναι πιο κάτω από την καρδιά ανατομικά- έχει αιμάτωμα και ρήξη, επειδή αντανακλώνται μέσα στο θώρακα τα σκάγια, αλλά δεν υπήρξε έξοδος». Και προσθέτει λέγοντας ότι «τα υπόλοιπα σκάγια έχουν διαφορετικές ανακλάσεις μέσα στο θώρακα. Υπάρχουν διατρήσεις και στην κοιλιακή κοιλότητα».

Πηγή: newsit.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς θα γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων με μισθό 2.600 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

IKARIA
"Για το περιβάλλον, μην περιμένεις άλλον" Ένα όμορφο βίντεο των μαθητών Δημοτικού της Ικαρίας
Στα πλαίσια του 13ου διεθνή μαθητικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους, η ταινία αφορά κάποια παιδιά που συνειδητοποιούν ότι...
"Για το περιβάλλον, μην περιμένεις άλλον" Ένα όμορφο βίντεο των μαθητών Δημοτικού της Ικαρίας