Κοινωνία

Ληστεία από ομάδα ανηλίκων μέσα σε σχολείο της Χαλκίδας!

ληστεία_αστυνομία
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο ανήλικοι λήστεψαν παιδιά σε σχολική μονάδα της Χαλκίδας. Ένας ενήλικος ήταν συνεργός τους στην ληστεία.

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, την Πέμπτη στη Χαλκίδα, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται ένας ακόμη ενήλικος συνεργός τους, ο οποίος ταυτοποιήθηκε.

Η ληστεία στο σχολείο

Σύμφωνα με το eviathema, το βράδυ της Τετάρτης, αφού προσέγγισαν δύο ανήλικους μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Χαλκίδας, ένας εκ των δραστών, με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσε από την κατοχή ενός εκ των παθόντων το κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα ενώ, στη συνέχεια, από κοινού με τους δύο συνεργούς του, τράπηκαν σε φυγή.

Το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ενήργησε την προανάκριση, εξιχνίασε τη ληστεία, ενώ συνελήφθη επίσης μια γυναίκα, μητέρα ενός εκ των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι δύο συλληφθέντες για τη ληστεία οδηγήθηκαν την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία