petros filippidis
INTIME
«Όχι» σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση του Μπιμπίλα με την σύζυγο του κατηγορούμενου είπε το δικαστήριο, στη δίκη του Π. Φιλιππίδη

Αρνητική απάντηση έλαβε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη στο αίτημα της για κατ' αντιπαράσταση εξέταση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα με την σύζυγο του κατηγορούμενου θιασάρχη, κ. Ελπίδα Νίνου.

Οι δικαστές με πλειοψηφία 5 προς 2 έκριναν ότι το αίτημα να εξεταστούν ο ένας απέναντι στον άλλον οι δύο μάρτυρες, δεν πρέπει να γίνει δεκτό. Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος κατά την εκφώνηση της απορριπτικής στο αίτημα, απόφασης, το δικαστήριο έκρινε ότι τα ζητήματα που, κατά την υπεράσπιση, πρέπει να τεθούν ταυτόχρονα στον κ. Μπιμπίλα και στην κ. Νίνου, «δεν είναι κρίσιμα». Παράλληλα, σύμφωνα με τους δικαστές, η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού έχει απαντήσει στα επίμαχα θέματα και τα έχει αρνηθεί. «Όλων οι καταθέσεις σταθμίζονται και αξιολογούνται. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση» κατέληξε η πρόεδρος, κλείνοντας το θέμα που έθεσε η πλευρά του κατηγορούμενου.

Νωρίτερα, κατά την εξέταση του προέδρου των ηθοποιών από την κ. Κική Πακιρτζίδου, που υπερασπίζεται μαζί με τον κ. Δημητρακόπουλο τον κατηγορούμενο, υπήρξε μεγάλη ένταση όταν η συνήγορος αμφισβήτησε την αξιοπιστία και αμεροληψία του κ. Μπιμπίλα, επικαλούμενη παλαιότερο δημοσίευμα στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΕΗ φέρεται να δήλωνε ότι ορθώς βρίσκεται στην φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο μάρτυρας οργίστηκε με την τοποθέτηση της συνηγόρου και φωνάζοντας την προκάλεσε να «δει την αξιοπιστία του». Δείχνοντας κάποια λαχεία που είχε στην τσέπη του, ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε πως την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος τον κάλεσε σε συνάντηση και του έκανε το τραπέζι στην Θεσσαλονίκη. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κ. Μπιμπίλας.

Η κ. Πακιρτζίδου είπε στο δικαστήριο πως η συνάντηση αφορούσε την επισήμανση προς τον πρόεδρο του ΣΕΗ ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωώτητας του κατηγορούμενου, φράση που προκάλεσε την αντίδραση του μάρτυρα, ο οποίος πέταξε προς το μέρος της τα λαχεία και κατέβηκε από το βήμα. Η πρόεδρος διέκοψε και πάλι την διαδικασία, λέγοντας σε έντονο ύφος πως «όλο αυτό γίνεται γιατί είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΘ
Καταγγελία «βόμβα» για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: Eνημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία
«Φοβάμαι ότι υπάρχουν κι άλλες βιοψίες, που ενδεχομένως δεν έχουν εκτιμηθεί»
Καταγγελία «βόμβα» για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: Eνημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία
βια ανηλικων
ΟΛΜΕ: Σχετικά με το πρωτόγνωρο περιστατικό σε Γυμνάσιο της Αθήνας
Η ΟΛΜΕ είχε εγκαίρως προβλέψει και προειδοποιήσει  το υπουργείο Παιδείας για την έξαρση βίας, είχε καταθέσει υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις και...
ΟΛΜΕ: Σχετικά με το πρωτόγνωρο περιστατικό σε Γυμνάσιο της Αθήνας