Βιασμός 29χρονης στο κέντρο της Αθήνας: «Του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην με βιάζεις»
Συγκλονίζει η 29χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας- Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα τους

Λεπτομέρειες από το άγριο σκηνικό του βιασμού της 29χρονης από τον δράστη και τη σύντροφό του, που την προσκαλεσαν στο διαμέρισμα της οδού Πατησίων και τη φυλάκισαν, έδωσε η νεαρή γυναίκα.

Η 29χρονη γυναίκα, μιλώντας στο Star, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας και πως ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια. 

«Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δε με άκουσε», είπε.

Η 29χρονη γυναικά μιλά για τον άνδρα που, όπως καταγγέλλει, τη βίασε μέσα στο διαμέρισμα του στην Πατησίων: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μη φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα, δεν μπορώ να σου πω τα πάντα επειδή αλήθεια... συγνώμη…».

Στη συνέχεια η ίδια παραδέχτηκε ότι τη βίασε και ότι εκείνη πήγε στην Αστυνομία, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη δύο ατόμων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα