Βιασμός 29χρονης στο κέντρο της Αθήνας: «Του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην με βιάζεις»
Συγκλονίζει η 29χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας- Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα τους

Λεπτομέρειες από το άγριο σκηνικό του βιασμού της 29χρονης από τον δράστη και τη σύντροφό του, που την προσκαλεσαν στο διαμέρισμα της οδού Πατησίων και τη φυλάκισαν, έδωσε η νεαρή γυναίκα.

Η 29χρονη γυναίκα, μιλώντας στο Star, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας και πως ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια. 

«Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δε με άκουσε», είπε.

Η 29χρονη γυναικά μιλά για τον άνδρα που, όπως καταγγέλλει, τη βίασε μέσα στο διαμέρισμα του στην Πατησίων: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μη φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα, δεν μπορώ να σου πω τα πάντα επειδή αλήθεια... συγνώμη…».

Στη συνέχεια η ίδια παραδέχτηκε ότι τη βίασε και ότι εκείνη πήγε στην Αστυνομία, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη δύο ατόμων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil-968952_960_720.jpg
ΚΥΣΠΕ για μεταθέσεις 2026: «Έγκαιρη ολοκλήρωση, αλλά με αντιδράσεις για περικοπές»
Πάνω από 50% οι ικανοποιημένες αιτήσεις στη Γενική Αγωγή – Αντιδράσεις για περικοπές θέσεων και περιορισμένα ποσοστά στην Ειδική Αγωγή
ΚΥΣΠΕ για μεταθέσεις 2026: «Έγκαιρη ολοκλήρωση, αλλά με αντιδράσεις για περικοπές»
ρεμπουτσικα
ΕΟΠΠΕΠ: «Τα μικροδιαπιστευτήρια έρχονται να αλλάξουν την επαγγελματική κατάρτιση»
Η δεύτερη συνάντηση διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, με διευρυμένη συμμετοχή...
ΕΟΠΠΕΠ: «Τα μικροδιαπιστευτήρια έρχονται να αλλάξουν την επαγγελματική κατάρτιση»
Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια σε πολεμικές εξελίξεις
«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στο Συλλαλητήριο της Παρασκευής 27 Μαρτίου στις 18.00, στο Σύνταγμα»
ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια σε πολεμικές εξελίξεις