xylodarmos
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις (4) ανήλικοι κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανήλικου.

Η μητέρα ενός 12χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης στο Κερατσίνι, ενώ πήγαινε στο φροντιστήριο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ και περιέγραψε τα άγρια χτυπήματα με σίδερο στο κεφάλι του παιδιού της, προσθέτοντας ότι για την επίθεση συνελήφθησαν παιδιά από 7 έως 11 χρονών.

«Η πρώτη τους κουβέντα τα λεφτά και το κινητό, εκείνος δεν έδωσε τίποτα, απευθείας αρχίσανε και χτυπάγανε και κάποιος πήγε από πίσω του με ένα μεταλλικό σίδερο μεγάλο και του έδωσε μία στο κεφάλι», περιέγραψε η ίδια στο OPEN.

«Πήγαινε το παιδί μου στο φροντιστήριο του το μεσημέρι 3 η ώρα και μόλις κατέβηκε από το τρόλεϊ του επιτέθηκαν», συνέχισε και εξήγησε ότι, όταν ο 12 χρόνος κατέβηκε από το τρόλεϊ στην πλατεία Κύπρου μια συμμορία ανηλίκων τον πλησίασε και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να τον κλέψει, εκείνος αντιστάθηκε και τότε οι δράστες με ένα σίδερο τον χτύπησαν στο κεφάλι τραυματίζοντας τον.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους 4 ανήλικους δράστες, ανάμεσά τους και τα δύο παιδιά 7 και 8 ετών, έξω από ένα μίνι μάρκετ. Μαζί τους και τη μητέρα του ενός, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 8-9-2022 στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανήλικου.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 8-9-2022 στο Κερατσίνι, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο και με την χρήση σωματικής βίας και μεταλλικού αντικειμένου αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Ο παθών αντιστάθηκε και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στο Κερατσίνι τους ανωτέρω δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου αναγνωρίσθηκαν ως οι δράστες της προηγηθείσας απόπειρας ληστείας και συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα, στο Τμήμα Ασφαλείας οδηγήθηκε η μητέρα του ενός εκ των δραστών η οποία και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα