αρωματικά αλάτια
Ένας τρόπος να απογειώσετε τη γεύση των φαγητών σας είναι τα αρωματικά αλάτια

Φτιάχνουμε αρωματικά αλάτια για τα ψητά μας.

Δείτε πώς (olivemagazine.gr)

1. Αλάτι με αρωματικά βότανα: Πλένουμε μαϊντανό, δεντρολίβανο, άνηθο, βασιλικό & τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Τα βάζουμε για 45΄ σε προθερμασμένο φούρνο στους 140°C. Ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ τα βότανα και τα ανακατεύουμε με το αλάτι. Ιδανικό για ψητά, ψάρια, πατάτες και σαλάτες.

2. Αλάτι με λεμόνι: Ανακατεύουμε το ξύσμα από 3 λεμόνια με 500 γρ. χοντρό αλάτι. Βάζουμε το μείγμα για 10΄ σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C. Οι λάτρεις των εσπεριδοειδών μπορούν επίσης να διαφοροποιήσουν τη συνταγή, χρησιμοποιώντας λάιμ για πιο έντονη γεύση. Για το κοτόπουλο, τα ψάρια και τα άλλα κρεατικά ή τα θαλασσινά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οφθαλμαπάτη με δέντρο
Έτσι λεγόταν το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" που στόλιζαν οι αρχαίοι Έλληνες
Ένα ιερό σύμβολο που στόλιζαν οι πρόγονοί μας πολύ πριν εμφανιστεί το χριστουγεννιάτικο έλατο, με βαθιά σημασία και τελετουργικό χαρακτήρα.
Έτσι λεγόταν το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" που στόλιζαν οι αρχαίοι Έλληνες