Κηφισός: Σοβαρό τροχαίο - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων
Αυτοκίνητο ανετράπη της πορείας του, μετά από πρόσκρουση με διάζωμα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σοβαρό τροχαίο στην άνοδο του Κηφισού, πριν τη Γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα, ενώ το όχημα του ατυχήματος, ανετράπη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ανετράπη το όχημα - Υπάρχουν τραυματίες

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, παρατηρείται καθυστέρηση στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Ράλλη στην περιοχή του Α.  Ιωάννη Ρέντη.

Πληροφορίες θέλουν αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Το όχημα φέρεται να έχει προσκρούσει στο μεσαίο διάζωμα που χωρίζει την άνοδο και την κάθοδο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kintzios
Σπύρος Κίντζιος, Πρύτανης Γεωπονικoύ Πανεπιστημίου Αθηνών στο alfavita.gr: Καλλιεργώντας τους ηγέτες της βιώσιμης καινοτομίας σε έναν κόσμο που αλλάζει
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Καλλιεργώντας τους Ηγέτες της Βιώσιμης Καινοτομίας σε έναν Κόσμο που Αλλάζει
Σπύρος Κίντζιος, Πρύτανης Γεωπονικoύ Πανεπιστημίου Αθηνών στο alfavita.gr: Καλλιεργώντας τους ηγέτες της βιώσιμης καινοτομίας σε έναν κόσμο που αλλάζει