ξύλο μπέος
«Μου έβρισε τη μάνα - Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος», ήταν η πρώτη αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου για τον διαπληκτισμό στη μέση του δρόμου

«Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και τον δείχνει να διαπληκτίζεται με έναν αναβάτη μηχανής. 

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
Στον «αέρα» οι σχολικές εκδρομές στην Ανατολική Θεσσαλονίκη – Έντονες αντιδράσεις γονέων
Γονείς κατά ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: «Μην μπλοκάρετε τις εκδρομές λίγες μέρες πριν την αναχώρηση»
Στον «αέρα» οι σχολικές εκδρομές στην Ανατολική Θεσσαλονίκη – Έντονες αντιδράσεις γονέων