ασθενής-νοσοκομείο-χανιά
Ένα περιστατικό στο Νοσοκομείο Χανίων δημιουργεί ερωτήματα, καθώς στο σχετικό βίντεο μία γυναίκα φαίνεται να σέρνεται στο πάτωμα.

Ένα περίεργο βίντεο ανέβηκε στο zarpanews.gr, το οποίο δείχνει μία ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου στα Χανιά.

Ζήτησε να πάει στην τουαλέτα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μία ξένη τουρίστρια που νοσηλευόταν τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στα Χανιά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό φέρεται να την ειρωνεύτηκε, αντί να την βοηθήσει.

Έτσι η ίδια ξεκίνησε να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ακούγοντας, μάλιστα, κάποια ειρωνικά σχόλια.

Το περιστατικό κατέγραψε τρίτο άτομο, το οποίο το κοινοποίησε στα social media, ενώ έγινε και έγγραφη καταγγελία στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Επόμενο βήμα η ΕΔΕ

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr, είπε ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρητη
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Συλλυπητήριο μήνυμα Πρυτανείας για την απώλεια της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ
«Η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε καθήκοντα πρύτανη και καγκελαρίου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης»
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Συλλυπητήριο μήνυμα Πρυτανείας για την απώλεια της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ