Τριχόπτωση
Τι αναφέρει ο Οργανισμός για τα προϊόντα και την πρακτική της συγκεκριμένης εταιρείας

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΟΦ για τα προϊόντα της ιστοσελίδας www.goldhair.gr, με δραστική ουσία τη μινοξιδίλη, μόνη της ή σε συνδυασμό με κετοκοναζόλη.

Τα προϊόντα αυτά έχουν την ένδειξη για τη θεραπεία της τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες και τη θεραπεία μυκητιάσεων και λοιμώξεων που επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής.

Τα προϊόντα αυτά δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας φαρμάκων από τον ΕΟΦ και ως εκ τούτου δεν έχουν αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Εκτός από την ιστοσελίδα τα προϊόντα διαφημίζονται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook (goldhair.gr), Ιnstagram (goldhair.gr) και Υοutube (Goldhair Τριχόπτωση;; Αραίωση;; Τέλος!).

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Έντονες αντιδράσεις για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών με υπερωριακή εργασία αντί για μόνιμες και έγκαιρες προσλήψεις
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Κάγια Κάλας
Επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής ΕΕ: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»
Κάγια Κάλας: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»
Επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής ΕΕ: «Με όσα γίνονται, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να πίνουμε»