Εξαφάνιση παιδιών στον Έβρο
Βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού - Τι λέει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση δύο παιδιών 2 και 9 ετών από την περιοχή του Έβρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ο Αχμέτ Αμπάς (Ahmed Abbas) και ο μικρότερος Αρκάν Αμπάς (Arkan Abbas) από το Ιράν εξαφανίστηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου. Η ζωή των παιδιών βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Αχμέτ-Ahmed έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.

Ο Αρκάν έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Εξαφάνιση παιδιών στον Έβρο

Η ανακοίνωση

«Στις 02/09/2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Έβρου, ο Αχμέτ- Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 9 ετών, Ιρακινής καταγωγής και ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 2 ετών, Ιρακινής καταγωγής. Είναι σημαντική η συμβολή όλων στην εύρεση των ανηλίκων, καθώς τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Αχμέτ-Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.

Ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Αχμέτ-Ahmed (ΟΝΟΜΑ) Αμπάς-Abbas (ΕΠΩΝΥΜΟ) και του Αρκάν-Arkan (ΟΝΟΜΑ) Αμπάς-Abbas (ΕΠΩΝΥΜΟ) θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

e-mail: [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική βία
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
Η ΟΛΜΕ ζητά την άμεση λήψη μέτρων, όπως πρόσληψη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε κάθε σχολείο, αντισταθμιστικά μέτρα, υποστηρικτικές δομές για...
ΟΛΜΕ για την επίθεση με σφυρί και μαχαίρι σε σχολείο: Αβοήθητοι οι εκπαιδευτικοί ενώ η πολιτεία περιμένει λύσεις από μια πλατφόρμα
άνεργοι
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα
Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες και επιχορήγηση 12.264 ευρώ για κάθε θέση...
ΔΥΠΑ: 5.000 θέσεις για ανέργους με μισθό 12.264 ευρώ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα