Ντελίβερι

Έρευνα για τις τάσεις των online παραγγελιών φαγητού στην Ελλάδα διεξήγαγε η διεθνής υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού Rocket.

Τι προτιμούν οι Έλληνες

Αυτές είναι οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις online παραγγελίες delivery φαγητού:

1. Burgers και πίτσα: Παραμένουν σταθερά υψηλά στην προτίμηση για τους περισσότερους καταναλωτές καταλαμβάνοντας το 20% των παραγγελιών.

2. Υγιεινό φαγητό: Τα veggie wraps, οι σαλάτες, τα μπολ κινόα και οι σούπες αντιστοιχούν στο 16% των καθημερινών παραγγελιών. Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες αποτελούν πλέον τάση ανάμεσα στους Έλληνες, ειδικά στα αστικά κέντρα στα οποία οι άνθρωποι αναζητούν πιο ποιοτική τροφή.

3. Καφές: Το 15% όλων των παραγγελιών στη Rocket αφορά τον καφέ, με τον κρύο (ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες) να είναι η κορυφαία επιλογή.

4.Σουβλάκι: Δημοφιλής και συνήθης επιλογή των Ελλήνων το σουβλάκι με το 13% των παραγγελιών της Rocket να προέρχονται από αυτό.

5. Γλυκά: Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Έλληνες νιώθουν να τους «πέφτει το ζάχαρο» και τους πιάνει η λιγούρα για κάτι γλυκό γύρω στις 16:00, ενώ παίρνουν τον απογευματινό τους καφέ. Το 13% των παραγγελιών της Rocket αφορά γλυκά.

6. Ελληνικό φαγητό: Το παστίτσιο, ο μουσακάς, τα γεμιστά και όλες οι κλασικές «μαμαδίστικές» ελληνικές συνταγές βρίσκονται στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταλαμβάνοντας το 8% των παραγγελιών της Rocket.

7. Διεθνής κουζίνα: Η ασιατική κουζίνα αντιπροσωπεύει το 7%, της Μέσης Ανατολής το 5% και η μεξικανική το 3% των παραγγελιών της Rocket.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko.jpg
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και λίγο παρακάτω στην οδό Στρόμερ το όχημα του 43χρονου ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του