Thumbnail
Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο θέατρο Αλίκη στο Πεδίον του Άρεως, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Κινηματογραφικές βραδιές με προβολές κλασικών ταινιών του παγκόσμιου σινεμά για όλες τις ηλικίες, προσφέρει από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του 'Αρεως.

Στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να απολαύσουν της βραδιές πολιτισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με τα δωρεάν εισιτήρια να διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος και για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι το πρόγραμμα των προβολών:

https://www.cinemaalive.org/alice

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο στο χώρο, επισήμανε: 

«Ο πολιτισμός δίνει δυναμικά το παρών στο Πεδίον του 'Αρεως. Κάθε πολίτης, κάθε μικρός και μεγάλος που αγαπά τον κινηματογράφο, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μαγικές βραδιές σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης παρατήρησε: «Προτεραιότητά μας είναι να αναδείξουμε ως καρδιά της πολιτιστικής ζωής του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το πάρκο μας, το Πεδίον του 'Αρεως, το οποίο επιθυμούμε να καθιερώσουμε ως τον νέο τόπο εξόδου για όλη την οικογένεια, όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypoyrgeio paideias
Τελευταία μέρα για τους μαθητές Λυκείου σήμερα: Τι προβλέπεται για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα και την ειδική εξεταστική περίοδο 
Προγραμματισμός εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και Λυκείων Ε.Α.Ε. σχολικού έτους 2023-2024
Τελευταία μέρα για τους μαθητές Λυκείου σήμερα: Τι προβλέπεται για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα και την ειδική εξεταστική περίοδο