Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος: : «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη»
Στην πρεμιέρα της εκπομπής Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29-08) ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πρώτος φετινός καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη νέα αστυνομική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» που θα κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα στην ΕΡΤ1.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο της κρίσης.

«Είμαι σκορποχέρης. Ό,τι και να περάσει από εδώ, περνάει, απλώς περαστικό είναι. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δεν ξέρω που τα ξοδεύω, θα σε γελάσω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι "είναι λίγο ντροπή σου", ήταν στην κρίση, όταν ξαφνικά βρέθηκα στο σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Είπα ότι "είσαι ξεφτίλας, ρε φίλε, ντροπή σου να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια". Ήταν μέρες που ήμουν σε τέτοια κατάσταση, σκορποχώρι... Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» δήλωσε. 

Η  εκπομπή "Στην υγειά μας"»

Όσον αφορά την εκπομπή «Στην υγειά μας» που σταμάτησε έπειτα από 17 χρόνια προβολής, ο ίδιος είπε: «Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες. Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια 22χρονη κοπέλα μού είπε για το Μάνο Χατζιδάκι, αν είναι σκηνοθέτης»

Κλείνοντας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «έρωτας». «Πάντα ήταν η αδυναμία μου οι γυναίκες, από μικρός έκανα παρέα με κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν περνάει αυτό ποτέ και μου είπε: "Μην ελπίζεις". Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά, έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ βέβαια, απλώς απολαμβάνω πια τη ζωή μου πιο πολύ. Άλλες ποιότητες, που δεν τις είχα φανταστεί. Απολαμβάνω να ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζούκι. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

palaistini
World Press Photo: Το «νανούρισμα» του νεκρού παιδιού - Η συγκλονιστική φωτογραφία που βραβεύτηκε
Το πρώτο βραβείο του World Press Photo σε φωτογραφία με Παλαιστίνια που θρηνεί τη νεκρή ανιψιά της
World Press Photo: Το «νανούρισμα» του νεκρού παιδιού - Η συγκλονιστική φωτογραφία που βραβεύτηκε