ΟΕΕ: Να δοθεί νέα προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων
Τα κωλύματα της πλατφόρμας και ο μεγάλος αριθμός μη υποβληθέντων φορολογικών δηλώσεων οδήγησε στο αίτημα για μετακίνηση της προθεσμίας.

Η υπολειτουργία της πλατφόρμας και η έλλειψη χιλιάδων φορολογικών δηλώσεων, οδήγησε τον Κωνσταντίνο Κόλλια να αιτηθεί μία νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Νέα προθεσμία;

Τη μετάθεση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, ζητά, με νέα του επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Το αίτημα διατυπώνεται, δεδομένου ότι - όπως αναφέρει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος- σήμερα, 29 Αυγούστου 2022, δεν έχουν υποβληθεί περίπου 150.000 δηλώσεις και η πλατφόρμα υπολειτουργεί με μεγάλες καθυστερήσεις.

Επιπλέον, οι λογιστές - φοροτεχνικοί, το τελευταίο δεκαήμερο, ζητούν συνεχώς από το ΟΕΕ, τον φορέα που τους εκπροσωπεί, την παρέμβασή του για μετάθεση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους και να υποβληθούν οι δηλώσεις χωρίς λάθη.

Υπενθυμίζεται ότι το ΟΕΕ είχε ζητήσει, με αντίστοιχη επιστολή, από τις 20 Ιουλίου, τη μετάθεση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2022.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vivlio
Από πού προέρχεται η λέξη «τσέπη» – Η αρχαία ελληνική της ρίζα και η τουρκική επιρροή
Η καθημερινή λέξη που χρησιμοποιούμε όλοι έχει ξένη προέλευση, ενώ η ελληνική της μορφή χάθηκε με το πέρασμα των αιώνων
Από πού προέρχεται η λέξη «τσέπη» – Η αρχαία ελληνική της ρίζα και η τουρκική επιρροή
chatgpt
«Οι μαθητές μου χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και δεν με ανησυχεί» λέει ο καθηγητής του Columbia
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν απειλεί τη μόρφωση — αλλάζει τον τρόπο που μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε και δημιουργούμε. Οι μαθητές δεν διαβάζουν λιγότερο· απλώς...
«Οι μαθητές μου χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και δεν με ανησυχεί» λέει ο καθηγητής του Columbia