eksorkismoi thessaloniki
«Δεν έκανα κάτι για να μετανιώσω- Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου», δήλωσε πριν την εμφάνιση του στον εισαγγελέα ο ένας κατηγορούμενος

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την τέλεση εξορκισμών στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης μετά την εμφάνισή τους στο γραφείο του εισαγγελέα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αποχώρησαν από πίσω πόρτα χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Σύμφωνα με ΓΑΔΘ, ο ένας είναι ο εκπρόσωπος της θρησκευτικής οργάνωσης και ο άλλος ο «ιερέας».

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή της Μηχανιώνας, όπου συμφωνα με αστυνονικες πηγές γινόταν πάλι εξορκισμός. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα απαιτούμενα έγγραφα νόμιμης λειτουργίας της οργάνωσης, ο 24χρονος δεν τα διέθετε.

Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί. Ο 38χρονος προσήλθε στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη.  Ένας εκ των συλληφθέντων μάλιστα δήλωσε ότι χαίρεται που αξιώθηκε να φυλακιστεί.

Προσερχόμενος στον εσαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν έκανα κάτι για να μετάνιωσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστω για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου. Ευχαριστώ το Σύνταγμα που έχουμε ανεξιθρησκεια».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Έχετε ξαναδεί δημόσιο έγγραφο για ... «Υποχρέωση σε ανάκληση λεγομένων»; Διευθυντής Π.Ε ζητά από πρόεδρο ΣΕΠΕ να ανακαλέσει δηλώσεις του με αυτό!
Ζήτησε ανάκληση για δηλώσεις επειδή «τον “συνδέουν” με κείμενα της 7χρονης δικτατορίας»
Έχετε ξαναδεί δημόσιο έγγραφο για ... «Υποχρέωση σε ανάκληση λεγομένων»; Διευθυντής Π.Ε ζητά από πρόεδρο ΣΕΠΕ να ανακαλέσει δηλώσεις του με αυτό!