Τραγωδία στη Δράμα: Πληροφορίες για έναν νεκρό και δυο τραυματίες – Τους χτύπησε κεραυνός
Έναν 56χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του κι έναν 55χρονο πολύ βαριά τραυματισμένο από χτύπημα κεραυνού εντόπισε η ομάδα διάσωσης της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής στο όρος Φαλακρό στη Δράμα.

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει η επιχείρηση διάσωσης στο όρος Φαλακρό της Δράμας για αθλητές που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου ορεινής αντοχής. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο τραυματίες και έναν χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι δύο αθλητές βρίσκονταν σε ένα φαράγγι 6χλμ. μετά το χωριό Πύργοι από όπου έγινε η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα ορεινής αντοχής.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τον τερματισμό του αγώνα καθώς είχαν ήδη τερματίσει οι πρώτοι 10 αθλητές όταν εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και κεραυνούς.

Συναθλητές των τριών ανδρών είπαν ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του και ο άλλος να τραυματιστεί.

Ο αγώνας ορεινής αντοχής των 35χλμ. είχε ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου και οι αθλητές θα τερμάτιζαν σήμερα Κυριακή 21/08.

Οι καιρικές συνθήκες στο όρος Φαλακρό στη Δράμα είναι πολύ άσχημες - «βρέχει καταρρακτωδώς» είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής – ενώ πέφτουν και κεραυνοί γεγονός που καθιστά επικίνδυνη και την επιχείρηση διάσωσης.

Συνολικά 18 πυροσβέστες και δύο ορειβατικές ομάδες από την ΕΜΑΚ προσέγγισαν μέσω πεζοπορίας τους τρεις αθλητές διαπιστώνοντας πως ο ένας είναι χωρίς τις αισθήσεις του, ο δεύτερος βαριά τραυματισμένος και ο τρίτος ελαφρότερα τραυματισμένος με υποθερμία.

Νωρίτερα ένας εκ των τριών αθλητών κατάφερε να επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές μέσω του 112 παρά τις δυσμενείς συνθήκες στην περιοχή και ενημέρωσε ότι και οι τρεις έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα