Βιασμός
Η 44χρονη κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να τον συλλάβει

Σε… εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές μίας γυναίκας που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες στις 22:00 το βράδυ όταν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στον Άγιο Νικόλαο που διέμενε το διαζευγμένο ζευγάρι Βέλγων τουριστών ακούγονταν φωνές, ουρλιαχτά και κλάματα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος Βέλγος μετά από καυγά επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια την 44χρονη πρώην σύζυγό του προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο.

Η 44χρονη κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του πρώην συζύγου της και κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Σε βάρος του 43χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεννησεις
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»
Ο καθηγητής δημογραφίας μιλά για την γήρανση, τη μετανάστευση και τις πολιτικές που χρειάζεται η χώρα για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»