Γυναίκα μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο 27χρονη στην κοιλιά λόγω ερωτικής αντιζηλείας!
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε σοβαρή κατάσταση.

Ένα αιματηρό επεισόδιο συνέβη χθες το απόγευμα στην Πυλαία όταν μία γυναίκα επιτέθηκε σε μία 27χρονη τραυματίζοντάς την με μαχαίρι στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η δράστιδα η οποία κατοικεί στη δυτική Θεσσαλονίκη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η δράστιδα -μητέρα δύο παιδιών- κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συνέλαβε τη γυναίκα. Η τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο εφημερεύον νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παραλία
Μία ώρα από το Σύνταγμα: Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θεωρείται η ομορφότερη της Αττικής
Σαν να βρίσκεσαι σε νησί: Η παραλία της Αττικής που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες
Μία ώρα από το Σύνταγμα: Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θεωρείται η ομορφότερη της Αττικής
ψαρι
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
Στα ποτάμια του Μεξικού και του νότιου Τέξας ζει ένα ιδιαίτερο είδος ψαριού που φαίνεται να αψηφά τους βασικούς κανόνες της εξέλιξης.
Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί
ποδηλατο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care
Προσοχή στους οδηγούς: Κυκλοφοριακές αλλαγές στο Σύνταγμα και το κέντρο από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα Run Bike Care