mpimpilas

Μια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό, ενόχλησε το ekklisiaonline.gr που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Σπ. Μπιμπίλας, προφανώς ενοχλημένος από τις ντροπιαστικές εικόνες στον Έβρο με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, έκανε μια ανάρτηση για «το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!»

mpimpilas.jpg

Ο γνωστός ηθοποιός συνοδεύει τη φωτογραφία με το σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι;».

Το εκκλησιαστικό site, από την ανάρτηση αυτή, βλέπει «μίσος και ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων» και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίου του προέδρου του ΣΕΗ για «τα  απαράδεκτα σχόλια που έκανε για το πρόσωπο της Παναγίας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία λόγω συχωνεύσεων
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους
Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης ζητάει αλλαγή στις άδειες ανατροφής – «Οι γονείς να επιλέγουν πότε θα τις πάρουν»
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους
Πάνος Ρούτσι - σε παράσταση του μουσικού σχολείου Λάρισας
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»
Συγκινητική η παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για τα Τέμπη
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»