Η αυτόχειρας εργαζόταν στα νησιά των Β. Σποράδων ως νηπιαγωγός

Πριν από λίγες μέρες, από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Πάτρα έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε 29χρονη γυναίκα, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αυτόχειρας εργαζόταν στα νησιά των Β. Σποράδων ως νηπιαγωγός.

Η έρευνα της Αστυνομίας στο διαμέρισμα, από το οποίο έπεσε η νεαρή γυναίκα στο κενό και στο οποίο φερόταν να βρίσκεται μέσα κλεισμένο άλλο άτομο, δεν απέφερε καρπούς κι έτσι, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, επρόκειτο για αυτοχειρία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ότι τα τσιγάρα και ο αναπτήρας ήταν δικά της και δεν προήλθαν από κάποιον, που βρισκόταν σε μπαλκόνι της πολυκατοικίας.

Ενώ αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η πτώση της 29χρονης είναι αυτοκτονία.

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη και έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη.

Λίγο αργότερα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τη μητέρα και τον αδερφό της κοπέλας να φτάνουν στο σημείο και να ενημερώνονται για το θλιβερό συμβάν.

Η 29χρονη ήταν νηπιαγωγός. Επισκεπτόταν ψυχίατρο, όμως, δεν είχε δείξει αυτοκτονικές τάσεις. Το διαμέρισμα είναι στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Κορίνθου και μάλιστα δεν έχει μπαλκόνι προς τη Ζαΐμη. Η γυναίκα ανέβηκε σε περβάζι που «βλέπει» προς Ζαΐμη, πήδηξε κάποια αιχμηρά κάγκελα που υπήρχαν και έπεσε στο κενό…

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας - ΥΠΑΙΘ
Εγγραφές των εισαγομένων αλλοδαπών-αλλογενών και ομογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Εγγραφές των εισαγομένων αλλοδαπών - αλλογενών και ομογενών υποτρόφων του Ελληνικού Κράτους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.
Εγγραφές των εισαγομένων αλλοδαπών-αλλογενών και ομογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
doe
Αξιολόγηση: Νέα ενιαία κείμενα για τα σχολεία από τη ΔΟΕ
Νέα ενιαία κείμενα για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά δημοσιεύει η ΔΟΕ, τονίζοντας ότι «ακυρώνουμε στην πράξη την αξιολόγηση-χειραγώγηση-διάλυση του...
Αξιολόγηση: Νέα ενιαία κείμενα για τα σχολεία από τη ΔΟΕ
τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες, πλατεία
Τα μέτρα για τον κορονοϊό έφυγαν αλλά τα τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια και πλατείες παραμένουν - Αντιδράσεις για την παράταση του μέτρου

Μέτρα για τον κορονοϊό μπορεί πλέον...

Τα μέτρα για τον κορονοϊό έφυγαν αλλά τα τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια και πλατείες παραμένουν - Αντιδράσεις για την παράταση του μέτρου